Temat: Zajęcia taneczne dla dzieci na terenie Warszawy
Czesc. Czy sa tu może mamy, które mogą mi podpowiedzieć, gdzie prowadzone są fajne zajęcia taneczne dla dzieci na terenie Warszawy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
e-konstruktor.pl » Hobby » Zajęcia taneczne dla dzieci na terenie Warszawy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc. Czy sa tu może mamy, które mogą mi podpowiedzieć, gdzie prowadzone są fajne zajęcia taneczne dla dzieci na terenie Warszawy?
a w jakim wieku masz te swoje dzieci?
4 i 7 lat.
A jakiś konkretnie taniec im się podoba?
Raczej nie – jak slysza rozna muzyke, to je nosi
To może z tej oferty coś im dopasujesz: http://www.ckit.pl/zajecia-warszawa/? Ja akurat zapisałam mojego syna na mix taneczny, czyli wlasnie zajecia dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Masz tam np. walc angielski, rock’n’roll, hip-hop, rumbę, jakieś elementy klasyki. Akurat zdecydowałam się na te zajęcia taneczne dla dzieci w Warszawie, bo nie w jakiś innych miejscach maly nie bardzo się mógł odnaleźć – pilka nozna nie, sklejanie modeli – nie, eksperymenty chemiczne – nie. A taniec mu najbardziej przypasowal z tego, co widze.
Ja mojego synka zawozę tam na memo dance – pewnie brzmi to dla Ciebie tajemniczo, ale dla mnie na początku też było enigmatyczne. To akurat propozycja dla przedszkolaków, które tancza, gimnastykują się, śpiewają i ucza się w ten sposób angielskiego. Bardzo fajna forma
Obie propozycje sa bardzo ciekawe, musze sobie tylko poczytać o tych zajęciach tanecznych dla dzieci w Warszawie, poznać więcej szczegółów i zobaczymy na co się zdecydujemy. Dzięki jednak za sugestie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
e-konstruktor.pl » Hobby » Zajęcia taneczne dla dzieci na terenie Warszawy
Forum oparte o:
Theme